Cibra.info

När du väl har valt hoppet är allt möjligt

Hälsa

Luton presenterar projekt för att skydda staden från gentrifiering

Planer har presenterats för ett nytt system som förhindrar kulturell förorening mellan Harpenden och Luton.

Luton Borough Council tillkännagav förfalskningarna av Luton-projektet tidigare idag i vad det hävdar är ett försök att förhindra gentrifiering av ’Hatters hem’ (Luton Town FC) med 4×4 körning, offentliga skolalumner från grannlandet.

Projektet, som delfinansieras av flygplatsföretaget Luton Rising, är en kampanj av staden för att bevara sin arbetarklassens charm och ”jordens salt” karaktär.

Det kommer i ansiktet av en gradvis norrut spridd av kontantrika Hertfordshire-invånare som letar efter billigare fastigheter i sängar för att hysa sina arbetsskygga avkommor efter att de har avslutat examen i mediestudier och rättsmedicinsk vetenskap.

Cllr Floris nyttolast, som leder projektet, sa: ”Vi har märkt under en tid att det finns en tendens för Hertfordshire toffs att korrumpera vår stad med sina höga falutin sätt, vägrar att släppa sina aitches och komma över alla posh-liknande.

”Några av dem plockar upp våra bostäder för en sång, sprucing upp det med några sammetkast och ett vinkylskåp och säljer på för en ganska vinst några år ner i linjen, vilket gör att lokalbefolkningen är hög och torr.

”Andra försöker öppna pavement caf ks och vegan vinbarer i ett försök att ändra vad det är det som gör oss Luton. Vet de inte att du kan få en hel tårta för ett pund från Greggs?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *