Cibra.info

När du väl har valt hoppet är allt möjligt

Företag

Shop-ägare: ”Hare-brained väg nedläggningar påverkar min online-verksamhet”

En säkerhet clampdown efter väg stängning nycklar påstås kopieras och cirkuleras har lämnat kurirer inte kan komma åt High Street butiker, en företagare har klagat.

Deryane Tadd, som driver omklädningsrummet, sa att den strikta stadens låsning äventyrade hennes förmåga att uppfylla online – order-och att andra företag klagade också.

”Herts County Council sätter hinder i vår väg för att vi ska kunna driva våra företag effektivt, allt för något hare-brained system för att stänga denna väg”, sa hon. ”Och alla utan samråd.”

Herts-annonsen rapporterade förra veckan att ett misstänkt säkerhetsbrott hade upptäckts, med St Albans rådets tjänstemän som trodde nycklar till gates, på plats för att genomdriva COVID-19-vägstängningar, hade kopierats och cirkulerats.

Portarna visade sig ha öppnats utan tillstånd 21 gånger i oktober.

Sedan dess har hänglåsarna ersatts med kombinationslås och portarna öppnas nu bara i tre timmar per dag för att underlätta hämtning och leveranser.

Leveranser och samlingar

”Portarna, som vi hanterar på uppdrag av Herts County Council, är öppna för leveranser vid bestämda tider som är kända för våra lokala företag och deras leverantörer”, säger Tony Marmo, St Albans Councils chef för kommersiell och utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *