Cibra.info

När du väl har valt hoppet är allt möjligt

Företag

St Albans köpcentrum genomgår arbete för att skapa ett nytt nytt utseende

Större renoveringsarbeten pågår för att omvandla ett St Albans City köpcentrum till ett flaggskepp besökaren attraktion för regionen.

Christopher Place genomför ett stort program för visuella förbättringar, tillsammans med åtgärder för att hjälpa kunder att njuta av en allround bättre shoppingupplevelse.

Som en del av projektet tas centrumcentret upp och läggs om, med hjälp av befintliga plattor för att ge en jämnare yta med kosmetiska förbättringar som också kommer att förhindra pölar efter regn.

Ett membran läggs också in mellan beläggningen och taket på parkeringen för att göra det vattentätt, vilket gör det möjligt för centrumet att återföra och lysa upp sina parkeringsplatser.

Arbetet kommer att stoppas för julsäsongen, som börjar den 20 November, och återupptas under den första veckan i Januari, med färdigställande på våren.

Centerchef Catherine Morris sa: ”år 2022 kommer kunderna att se några underbara nya hyresgäster som består av en bra blandning av detaljhandel och matställen. Jag kommer inte att namnge dem eftersom alla färdigställande dokument fortfarande arbetar, så jag vill inte fresta ödet. Förhoppningsvis när köpcentret är klart, vi kommer att vara värd för ett komplett program med aktiviteter som vi gjorde före Covid.

”Jag tror att de flesta människor inser vikten av att stödja vår High Street och skulle hata det att försvinna med tiden. Jag har märkt en kamratskap mellan alla återförsäljare i St Albans, dra ihop som ett lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *